Aangepaste rolstoelauto of rolstoelbus

Gebruikt u een rolstoel en zoekt u een bedrijf dat in staat is uw auto of bus volledig aan te passen aan uw behoeften en wensen? Wellner Mobiliteit in Zoetermeer helpt u graag bij het aanpassen van de auto aan uw wensen en beschikt over een uitgebreid assortiment occasions als het gaat om rolstoelbussen en rolstoelauto’s. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden waaronder een halfautomatische of volautomatische draaistoel of een oprijplaat. U kunt er ook voor kiezen een occasion aan te schaffen die helemaal wordt aangepast aan uw wensen. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt en wij komen ook naar u toe om u aan huis te informeren.

Blauw en witte logo van Wellner Mobiliteit.

Gemakkelijk in- en uitstappen auto

Voor optimaal in- en uitstapgemak kunt u kiezen voor een draaistoel welke halfautomatisch of volautomatisch is. Een draaistoel kan in vrijwel elke auto of bus worden ingebouwd en is de meest gekozen oplossing bij het moeilijk in- en uitstappen. U draait de autostoel naar buiten en brengt deze vervolgens omlaag tot de gewenste hoogte zodat u zich eenvoudig naar de rolstoel kunt verplaatsen. Er zijn verschillende uitvoeringen van de draaistoel. Indien u kiest voor een halfautomatische draaistoel dan betekent dit dat u de autostoel zelf moet draaien door handmatig aan een hendel te trekken aan de zijkant van de stoel. Bij een volautomatische uitvoering gaat dit vanzelf. Probeer verschillende modellen uit in onze showroom.

Wellner Mobiliteit in Zoetermeer

Wellner Mobiliteit in Zoetermeer heeft altijd een gevarieerd aanbod occasions voor de aanschaf van een rolstoel bus of rolstoel auto. Daarnaast vindt u alles wat u nodig heeft om de auto helemaal aan uw wensen en behoeften aan te laten passen. Wij adviseren u graag en verlenen een uitstekende service, ook aan huis. Kom eens langs of maak een afspraak bij u thuis. Onze showroom in Zoetermeer is dagelijks geopend van 12.00 tot 17.30, op maandag alleen op afspraak en op zondag is de showroom gesloten.