Aankoopmakelaar Rotterdam

Wanneer u Bodemprijs Aankoopmakelaar inschakelt, gaan wij samen op zoek naar uw droomwoning. Woont u graag in Rotterdam? Dan bent u vast bekend met de snelle doorstroom van de woningen. Dit maakt het soms lastig voor particulieren om een woning te bemachtigen. Wanneer u samenwerkt met onze aankoopmakelaar in Rotterdam verdubbelt u uw kansen en bent u er zeker van dat u een woning heeft gekocht die op alle onderdelen geen miskoop zal zijn in de toekomst.

Samen opzoek naar uw droomwoning

Als particulier kunt u zelf al veel overzicht verkrijgen in het aanbod van de huizenmarkt. U kunt op diverse websites huizen vergelijken en bekijken. De bekendste website is misschien wel Funda, hier staat een groot aanbod huizen en u kunt alles naar wens selecteren en contact opnemen voor een eventuele bezichtiging. Echter weet u nooit zeker hoeveel aanvragen er al reeds aanwezig zijn en binnen hoeveel dagen u het meeste kans heeft met uw bod. Weet u zeker dat de vraagprijs niet te hoog is en dat de woning bouwkundig in orde is? Wanneer u twijfelt is het een mogelijkheid om een aankoopmakelaar in Rotterdam in te schakelen. U zal samen met onze aankoopmakelaar meer kans hebben op uw droomwoning en door onze ervaring en deskundigheid helpen wij u met de onderhandelingen. Daarbij geldt: geen woning? Geen kosten voor de aankoopmakelaar in Rotterdam!

Hoe gaat uw aankoopmakelaar in Rotterdam te werk?

Wanneer wij een samenwerking met u aangaan maakt u eerst uw wensen kenbaar. Vervolgens gaat de aankoopmakelaar in Rotterdam een zorgvuldige onderhandelingsstrategie ontwikkelen en legt dit binnen enkele dagen aan u voor. Vindt u de strategie aantrekkelijk evenals de koopsom? Dan gaan wij verder met de onderhandeling. Wanneer u niet tevreden bent dan betaald u geen kosten.

Bodemprijs aankoopmakelaar Rotterdam schakelt een bouwkundig expert om te kijken of uw woning zonder verborgen gebreken verkocht wordt. Dit is geheel op onze kosten en u kunt aanwezig zijn tijdens deze bouwkeuring. U bent vrij om al uw vragen voor te leggen aan ons bouwkundig expert. Nadat de keuring heeft plaatsgevonden ontvangt u meteen een mondelinge rapportage over de staat van de woning en eventuele knelpunten. U krijgt tevens een overzicht van achterstallig onderhoud en de bijkomende kosten hiervan. U weet meteen wat u te wachten staat indien er bepaalde factoren niet in orde zijn.

Contact

Wilt u onze aankoopmakelaar in Rotterdam inschakelen en genieten van vele voordelen? Neem dan telefonisch contact op via: 0647166357  of mail naar info@bodemprijsaankoopmakelaar.nl.

bouwkundig expert bij aankoopmakelaar rotterdam