Belegde broodjes bestellen in Rotterdam voor uw lunch

Werkt u bij een bedrijf waar het niet mogelijk is om tussen de lunchpauze even ergens een welverdiend belegde broodje te halen? Bij de Broodjeskantine bent u dan op het juiste adres. Want belegde broodjes bestellen in Rotterdam wordt gemakkelijk door het inschakelen van de Broodjeskantine. Wij leveren diverse belegde broodjes in de regio Rotterdam. Wij helpen u met alle plezier en laten u graag genieten van een heerlijke lunch. Meer collega’s die trek hebben in een royaal belegd broodje? Wanneer u een bestelling plaatst boven €15,- betaalt u geen bezorgkosten.

De Broodjeskantine in Rotterdam

Wij verzorgen verse producten, hele lunchpakketten en fruitboxen. Mensen blij maken van vers brood en verse producten staat centraal bij de Broodjeskantine. Naast het bezorgen van belegde broodjes in Rotterdam, fungeren wij tevens als bedrijfscateraar en als cateraar voor een bedrijfskantine. Wanneer u uw belegde broodjes bij de Broodjeskantine besteld bent u ruim 30% voordeliger uit dan bij andere aanbieders. Ook geniet u van persoonlijk contact en een goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Elke dag verse producten

Wanneer u belegde broodjes wilt bestellen in Rotterdam bij de Broodjeskantine bent u er zeker van dat u een heerlijk vers broodje krijgt met vers beleg. Wij leveren diverse broodjes evenals beleg. Wij geven u graag een indicatie van onze bestellijst:

  • Groot brood: heerlijk volkorenbrood, plaat wit- of bruinbrood, brood met zonnepitten, waldkornbrood, meergranenbrood of onze Rotterdamse stoer donkerbrood.
  • Klein brood: denk hier aan heerlijke Italiaanse bollen, witte puntjes, Kaiser broodjes, croissants, meergranen pistoletjes en krentenbollen.
  • Vleeswaren: kipfilet, boterhamworst, rosbief, achterham, carpaccio, ossenworst en parmaham zijn heerlijke vleeswaren die te combineren zijn met diverse broodsoorten.
  • Salades: zalmsalade, kipsalade, eiersalade of een heerlijke krabsalade.
  • Zuivel: diverse soorten kaas, zoals oude kaas, brie, geitenkaas of smeerkaas.

Voor een volledig overzicht van de bestelmogelijkheden bekijkt u onze bestellijst op de website.

Contact

Heeft u al trek om belegde broodjes te bestellen in Rotterdam? Bestel dan uw lunch via onze bestellijst op de website of bel en plaats uw bestelling telefonisch via nummer 0180-711108.

 

belegd broodje bestellen bij de broodjeskantine in rotterdam