De Panel-PC

De Panel-PC is ontworpen voor gebruik in industriële of openbare omgevingen. Hij moet in te passen zijn in kleine ruimtes. Een andere eis is die van degelijkheid. Uitval van functies door b.v. ruwe bediening of inwerking van vuil of vocht kan veel schade opleveren zowel in financieel opzicht als qua reputatie. De vormgeving van de Panel-PC is daarom compact, overzichtelijk en robuust. Veelal zijn de functies van PC, scherm en toetsenbord geïntegreerd in een gezamenlijke behuizing. Daardoor wordt de bekabeling beperkt en weggewerkt. Er wordt bij Panel-PC’s meestal gebruik gemaakt van touchscreen-technologie, zoals dat bij smartphones en tablets het geval is.

In de industrie worden Panel-PC’s bijvoorbeeld gebruikt bij de bewaking en registratie van productieprocessen. In de openbare ruimte zijn betaalautomaten (pinautomaten, parkeermeters) voorbeelden van Panel-PC’s. Bouw- en supermarkten gebruiken de Panel-PC voor hun productinformatie. Zo kunnen ze de Panel-PC in de huisstijl aan hun klanten presenteren.

Kenmerken en aandachtspunten

De Panel-PC moet dus tegen een stootje kunnen. En ook tegen andere invloeden van bediening en omgeving opgewassen zijn. Trillingen door activiteiten in de omgeving en sterke schommelingen in de temperatuur mogen de werking en duurzaamheid niet aantasten. Behalve dat de Panel-PC robuust dient te zijn, moet hij ook optimaal aan alle verschillende functionaliteiten kunnen voldoen die een werkplek of  werkomgeving in de praktijk vereist. Zoals bijvoorbeeld de communicatie binnen de netwerken waar de Panel-PC deel van uitmaakt. En als er in die functionaliteiten veranderingen optreden, moet de Panel-PC flexibel genoeg zijn om zich daaraan aan te kunnen passen.

Veiligheid en opslag van data zijn aspecten waarover bij aanschaf van een Panel-PC goed  moet worden nagedacht. Het spreekt vanzelf dat de keuze voor een bepaald type Panel-PC gebaseerd zal zijn op een gedetailleerde voorstelling en inventarisatie van het verwachte gebruik.

Delmation Products: ruime keus, betrouwbaarheid en deskundig advies

Bij Delmation Products voeren we een breed assortiment Panel-PC’s, in te zien en uitvoerig beschreven op onze website. Degelijke, beproefde producten, die  aan de vele mogelijke eisen van toepassing, bediening en omgeving tegemoet kunnen komen. Aan eisen bijvoorbeeld met betrekking tot montage en geluid. Er zijn Panel-PC’s verkrijgbaar voor zowel front-inbouw als wandbevestiging. En zowel met als zonder ventilator. Snelheid en programmatuur zijn andere overwegingen die de revue passeren bij de bepaling van uw keuze. U zult bij Delmation Products vast en zeker een Panel-PC vinden die aan uw behoeftes voldoet. Maar het blijft een kwestie van maatwerk. Delmation Products kan u bij de bepaling van uw keus op deskundige wijze van advies dienen.