Feel Good & Glow Massage Leiden

Bij ons geniet u van heerlijke massages en kunt u heerlijk relaxen. Onze massage in Leiden is heerlijk ontspannend en Feel Good & Glow verzorgt sportmassages tot hotstone massages. U heeft dan ook keuze uit een divers aanbod massages. Bent u benieuwd naar onze massage in Leiden? Lees dan verder in dit artikel.

Massage Leiden bij nek- en schouderklachten

Het menselijk lichaam heeft maar liefst meer dan 600 spieren en elke spier heeft zijn eigen samenstelling van verschillende type spiervezels. Bij inspanning kunnen sommige spieren te zwaar belast worden waardoor er spierpijn ontstaat in bijvoorbeeld de nek en schouders. Dit zijn vervelende klachten want de spieren kunnen erg pijnlijk aanvoelen. Meestal komen nek en schouderklachten voor bij personen die veel stress en spanning ervaren. Het gevolg hiervan is dat de spieren zich onbewust inspannen en vaak hoofdpijn en het aannemen van een verkeerde houding veroorzaken. Onze massage in Leiden zorgt ervoor dat de klachten verminderd worden door een behandeling van dertig minuten. De intensiteit van deze massage in Leiden ligt hoog en de knopen in de spieren rondom de nek en schouders worden gericht aangepakt. Na de massage zult u een ontspannen gevoel ervaren en zullen uw klachten afnemen. Zelf kunt u nek en schouderklachten voorkomen door een juiste slaaphouding te hanteren evenals de totale lichaamshouding overdag. Ook voldoende sport en dagelijkse beweging helpen mee om deze klachten te voorkomen.

Hotstone massage in Leiden

Een hotstone massage is een massage die geschikt is voor het hele lichaam. Veelal worden hier lava- of basaltstenen voor gebruikt. Stenen houden de warmte goed vast en door de extra warmte die de stenen afgeven kunnen de spieren nog beter ontspannen. Eventuele knopen in de spieren worden ook vaak gevonden door een hotstone massage en tegelijkertijd behandeld. Een hotstone massage in Leiden duurt ongeveer 75 minuten en gaat gepaard met een heerlijke ervaring en een herstellend resultaat voor de spieren.

De voordelen van een massage

Naast ontspanning en het verminderen van pijnlijke klachten hebben massages ook nog andere voordelen namelijk:

  • Stressvermindering
  • Stimuleert het gevoel van geluk d.m.v. de aanmaak oxytocine
  • Verhoging van de weerstand
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Verbeterd de balans tussen lichaam en geest
  • Geeft nieuwe en frisse energie
  • Een momentje voor uzelf

Contact

Wilt u een afspraak maken? Dan dient u van te voren te reserveren. U kunt zowel telefonisch contact opnemen of het contactformulier op de website invullen. Wij staan ook graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

hotstone massage bij massage leiden