LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

LNQ Schoonmaakbedrijf en Glazenwasserij is een veelzijdig schoonmaakbedrijf en heeft als missie om ten minste 1 last weg te nemen uit de samenleving, namelijk schoonmaken. Als het gaat om de diensten van LNQ kan de klant rekenen op:

  • Goede kwaliteit
  • Garantie
  • Goede communicatie

Dit houdt dan ook in dat LNQ schoonmaakbedrijf en glazenwasserij alles in werk stelt om de klant zekerheid te bieden en alles professioneel schoon te maken. Het deskundig en vooral ervaren team van LNQ neemt dan ook een last weg van de klant, zodat de klant kan doen waar hij of zij goed in is. LNQ heeft door veel ervaring een prima basis opgebouwd voor een succesvol schoonmaakbedrijf.

De diensten van LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij

LNQ is zichzelf er van bewust dat het belangrijk is om in een opgeruimde en schone omgeving te verblijven. LNQ voert dan ook haar diensten uit voor sanitair maar ook voor ziekenhuizen, kantoorpanden en trappenhuizen etc. LNQ voert ook diensten uit voor VvE beheer, woningbouw en bedrijven.  De werkzaamheden van LNQ bestaan uit een divers aanbod voor bijvoorbeeld restaurants, portieken en kantoren, maar ook openbare ruimten behoren tot de werkomgeving. Naast een veelzijdig schoonmaakbedrijf is LNQ ook een glazenwasserij en kunt u dus ook terecht voor het reinigen van beglazing maar ook voor zonnepanelen en kozijnen. Doordat LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij gebruik maakt van telescoop-bewassing, worden ook dé lastigste plekken schoon. Daarnaast is het personeel van LNQ gecertificeerd en waarborgt LNQ dus ook de veiligheid.

De volgende werkzaamheden behoren tot de diensten van LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij:

  • Algemene schoonmaaktaken
  • Glazenwasserij
  • Het zorgvuldig en veilig reinigen van zonnepanelen
  • Het reinigen van de gevel van een woning
  • Leverancier van sanitaire artikelen
  • Speciale reiniging zoals tapijtreiniging

Onder elk bovenstaand begrip vallen uiteraard ook nog kleinere schoonmaaktaken. Zoals bijvoorbeeld het verwijderen van tuinafval, het leeghalen van huizen, het verwijderen van graffiti en het verwijderen van groene aanslag in uw tuin of woning.

Contact

LNQ Schoonmaakbedrijf & Glazenwasserij is een professioneel schoonmaakbedrijf en helpen u graag met diverse schoonmaakwerkzaamheden. Heeft u interesse in de diensten van LNQ? Neem dan eens contact op met ons of kijk op onze website voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact opnemen voor vrijblijvende informatie.

glasbewassing door lnq