Max Cosmetics

Max Cosmetics zorgt ervoor dat jouw tanden stralen. Bewust of onbewust letten mensen erg veel op de tanden van iemand, voor jezelf kan dit, indien je niet tevreden bent over je gebit ook een punt van schaamte zijn. Er zijn veel mensen die graag iets laten doen aan zijn/haar lach maar de drempel van angst en de kosten ligt in veel gevallen te hoog. Veel tandartsen besteden ook weinig aandacht aan cosmetische tandheelkunde maar bij Max Cosmetics doen we er alles aan om jou een prachtige natuurlijke glimlach te geven.

De oorzaak van een slecht gebit

Wanneer je een minder mooi gebit hebt kan dit vele oorzaken hebben. Ten eerste kan het gewoon aangeboren zijn zonder invloeden van buitenaf. Maar ook slechte mondhygiƫne of stukjes tand die zijn afgebroken kunnen ervoor zorgen dat jouw lach minder straalt. Ook eten en drinken kan een negatief effect hebben op de tanden zoals het eten van zoetigheid en het drinken van frisdrank. Zelf kan je je gebit goed onderhouden door elke dag grondig je tanden te poetsen, flossen en spoelen met mondwater. Heb jij een slecht gebit en wil je graag een stralende lach? Lees dan verder in dit artikel.

Porselein Facings

Facings van porselein zijn dunne schildjes die om de tanden heen geplakt worden en jarenlang mee gaan, mits je je tanden goed verzorgd. Facings zijn gemaakt van porselein maar kennen ook een goedkopere variant: de composiet facing. Porselein facings zijn gemaakt van hard materiaal en je kan er alles mee doen. Echter dien je wel uit te kijken met het bijten op harde dingen zoals zuurtjes of nagels. Door het plaatsen van porselein facings kan jij weer genieten van een stralende lach. Wanneer je een eerste afspraak maakt bij Max Cosmetics krijg je een gratis mooiste lach analyse, hierna zie je hoe jouw tanden eruit komen te zien wanneer je facings plaatst. Wanneer je tevreden bent met je toekomstige lach zullen we uitgebreid de mogelijkheden en onmogelijkheden met je bespreken.

Meer van Max Cosmetics

Naast het plaatsen van porselein facings en composiet facings kan je bij ons ook terecht voor het bleken van je tanden. Alle tandheelkundige behandelingen die ervoor zorgen dat je een stralende lach krijgt vindt je bij Max Cosmetics. Wil jij ook een gratis mooiste lach analyse? Maak dan een afspraak bij Max Cosmetics en bekijk jouw toekomstige maar vooral stralende witte lach.

logo max cosmetics