Schoonheidssalon Zoetermeer

Schoonheidssalon Zoetermeer is een begrip in de stad Zoetermeer en omgeving. Voor een relax dag of een moment voor jezelf moet je bij Ylona zijn, de schoonheidsspecialist van schoonheidssalon Zoetermeer. Er zijn veel diverse behandelingen om uit te kiezen bij schoonheidssalon Zoetermeer. Naast de gebruikelijke behandelingen die de meeste vrouwen wel kennen, zijn hier ook zeer moderne schoonheidsbehandelingen te boeken zoals een VR-experience.

Ylona beschikt over veel ervaring en deskundigheid. Ook is zij bekend met zeer diverse schoonheidsbehandelingen en kan hierdoor altijd een behandeling op maat gemaakt aanbieden. Heeft u een probleemhuid of komt u puur om te ontspannen? Bespreek uw wensen met Ylona en geniet van uw op maat gemaakte schoonheidsbehandeling in schoonheidssalon Zoetermeer.

De behandelingen bij schoonheidssalon Zoetermeer

Ylona heeft een divers aanbod qua schoonheidsbehandelingen. Zowel de gebruikelijke behandelingen evenals de nieuwste en moderne behandelingen zijn beschikbaar in de salon. Ylona staat als schoonheidsspecialist open voor de nieuwste trends in de schoonheidsbehandelingen en gaat de uitdaging aan om elke behandeling eigen te maken. Hierbij een kleine greep uit het aanbod van de diensten van Ylona:

  • Gezichtsbehandelingen
  • Massagerituelen
  • VR-Experience
  • Kappersbehandelingen
  • Verzorging van de voeten en handen
  • Ontharing en permanente ontharing
  • Seizoen rituelen

Bij schoonheidssalon Zoetermeer is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Waardoor u uiteindelijk minder geld kwijt bent voor de diverse behandelingen. Wilt u meer informatie over de bovenstaande diensten? Neem dan eens een kijkje op de website van Ylona, schoonheidssalon Zoetermeer.

Voor ieder een geschikte behandeling

Voor ieder persoon is er zeker een geschikte behandeling te vinden bij schoonheidssalon Zoetermeer. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse massages zoals een klassieke massage, een hoofdhuid en oormassage evenals een penseel massage. Ook zijn er rituelen beschikbaar zoals een compleet verzorgde hammam ritueel of een cellulitis ritueel.

Ook kunt u kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen in schoonheidssalon Zoetermeer. Uiteraard kunt u kiezen uit de basic gelaatsrituelen maar ook uit een Indiaas ritueel, Toscaans ritueel of een olie ritueel.

Contact

Wilt u meer informatie over een specifieke behandeling of bent u nieuwsgierig naar alle overige behandelingen? Neem dan eens contact op met Ylona van Schoonheidssalon Zoetermeer of bekijk eens de website van schoonheidssalon Zoetermeer. Uiteraard geeft de salon vrijblijvend advies en kunt u tevens direct een afspraak maken.

logo schoonheidssalon zoetermeer